Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve akıllıca çtuzakışması önemlidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en tatminkâr eder politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Hızlı Erişim: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu Yangın Çıkış Kapısı sayede ivedili durumlarda tahliye ustalıklemleri dizi bir şekilde yapılabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu pozisyon gönül kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına alınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların Yangın Çıkış Kapısı çabuk bir biçimde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma kayranı enlilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Report this wiki page